Rreth nesh

Allparts 247, furnizon pjesë këmbimi nga prodhues të zgjedhur OE dhe OEM në mbarë botën. Për më tepër, ne ofrojmë artikuj ekskluziv dhe të veçantë për automjetet me markën e tyre dhe kryesisht Made In Germany.

Me më shumë se 14 vjet eksperiencë të mirëfilltë të industrisë në biznesin e pjesëve të automobilave, ne kemi një rrjet mbarëbotëror të kontakteve në industri dhe mund të reagojmë shpejt dhe në mënyrë fleksibile për nevojat e partnerëve tanë.

Ne jemi në kontakt të vazhdueshëm me furnizuesit dhe klientët tanë, sepse vetëm bashkëpunimi i afërt dhe afatgjatë është çelësi i suksesit. Ne i hapim rrugë partneritetit dhe jetojmë me parimin tonë udhëheqës “ pjesëve kembimi cilesore dhe partnerë serioz ".

Kombinimi unik i një ekipi kompetent, gamë të pasur produktesh me origjinë dhe cilësi të garantuar, çmimet në përputhje me kërkesat e tregut, mbulimin kombëtar, dërgesat e rregullta për klientin - qëllimi ynë është që kompania jonë të bëhet një shpërndarës i besueshëm në tregun për pjesë auto.

Pse Allparts247?

- Një zgjedhje e madhe e markave kryesore

- Mbi 1.000 pjesë të makinave zbritje për të gjitha modelet dhe modelet.

- Të gjitha pjesët janë të miratuara dhe përmbushin standardet e cilësisë dhe sigurisë së EEC.

- Blerje dhe siguri

- Garancia e kthimit Brenda 15-diteve

Filozofia

Kënaqësia juaj është suksesi ynë. Kjo filozofi, ofron një shumëllojshmëri produktesh nga një burim. Kjo zvogëlon përpjekjet dhe administrimin tuaj, duke kursyer kosto dhe maksimizuar fitimin tuaj – dhe motivimin tonë të përditshëm.

Baza jonë furnizuese na lejon të kombinojmë çmimet konkurruese, cilësi të lartë dhe disponueshmërinë e shpejtë për t'i shërbyer në mënyrë efektive nevojave tuaja.

Filozofia jonë është e pranuar në mbarë botën dhe mbajtja e lartë e klientëve tregon angazhimin tonë ndaj kënaqësisë së klientit.